Als je een schaarwagen nodig hebt

Voor sommige gevallen of gelegenheden kan het zijn dat je een schaarwagen nodig hebt. Het bedrijf verstrekt je dan een wagen die aangedreven wordt door een elektromotor met ingebouwd differentieel zodat jij niet je spierkracht hoeft te gebruiken. Ook bespaar je hiermee een hoop tijd. De wagen is voorzien van een noodstop, mocht dit nodig zijn. Je kunt ook elektrisch heffen en zakken middels een aparte bediening. Ideaal dus als je een schaarwagen nodig hebt, dan wil je gelijk een goede hebben en met deze elektrische is dat zeker het geval. Zodat jij de wagen kunt gebruiken voor de gelegenheid waarvoor jij die nodig hebt.

Jouw wensen

Als je een schaarwagen besteld, ben je verzekerd van een uitstekende service. Je krijgt optimale gebruiksvriendelijkheid en flexibele opbergingsmogelijkheden. Tijdens het uitscharen blijft de wagen op de juiste hoogte en ook is de wagen voorzien van de juiste handgrepen. Op deze manier is er altijd wel een passende schaarwagen te vinden voor jou. Als je contact opneemt, wordt er een traject in gang gezet waarbij gekeken wordt naar jouw wensen. Op basis hiervan wordt een wagen uitgekozen. Mocht er iets stuk gaan, heeft het bedrijf voldoende onderdelen op voorraad en kunnen deze eenvoudig vervangen worden door de storingsdienst. Dus ook na aankoop van een schaarwagen, kun je terecht voor eventueel onderhoud en/of reparaties. 

Verschillende hoogtes

Om een wagen te vinden die bij jou past, hanteert het bedrijf verschillende hoogtes voor schaarwagens. De minimale hoogte is 42 centimeter en de maximale 98 centimeter. Je kunt maximaal 250 kilo laden op een wagen. Verder is de schaarwagen 195 centimeter lang en 55 centimeter breed. Zo zit er altijd wel een wagen bij die bij jou past. Neem dus contact op om een wagen te vinden die voldoet aan jouw wensen. Bij het bedrijf kun je informatie en advies inwinnen om een wagen te vinden naar jouw wensen. Dus heb je een een schaarwagen nodig, neem dan contact op en heb plezier van al de gemakken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.