Mat raamfolie

Vaak is het prettig om profijt te hebben van daglicht dat door een raam naar binnen komt, maar soms is het fijn als het glas niet doorzichtig is. In dat soort gevallen is mat raamfolie de perfecte oplossing. Lees verder in deze blog en ontdek wat de mogelijkheden zijn met mat raamfolie.

Mat raamfolie voor binnen en buiten

Raamfolie kan eenvoudig aangebracht worden op de ramen. Dit geldt voor ramen die aan de buitenlucht grenzen, maar dit is ook mogelijk als het om een raam gaat dat zich binnen een ruimte bevindt. Op deze manier komt er alsnog licht binnen een vergaderzaal bijvoorbeeld, maar met mat raamfolie creëer je wel een ruimte met iets meer privé. Het is natuurlijk fijn om je zoveel mogelijk te bevinden in natuurlijk licht en daarvoor is mat raamfolie de beste oplossing. Dankzij het matte karakter van het folie is het niet meer mogelijk om door het glas heen te kijken.

Raamfolie de beste keuze

Raamfolie is een laagdrempelige oplossing om een raam de gewenste eigenschap te geven. Raamfolie kan op allerlei soorten ramen aangebracht worden en het is een duurzame oplossing. Als de folie goed is aangebracht hoeft er verder niks aan te gebeuren. Raamfolie is geschikt voor kantoorpanden, maar ook voor woningen. Omdat mat raamfolie op iedere soort glas aangebracht kan worden is het een voordelige keuze, want de ramen hoeven niet te worden vervangen.

Strak en stijlvol

Mat raamfolie is een goede keuze voor iedere ruimte en het maakt daarbij niet uit of het om een groot of klein oppervlakte gaat. Het zal bijdragen aan je wooncomfort want je zult minder inkijk hebben waar je het niet wenst en dat is alleen maar prettig. Onthoud wel dat mat raamfolie aan beide kanten niet doorzichtig is. Naast mat raamfolie bestaat er ook folie dat bedoeld is om de warmte binnen te houden of juist buiten te houden. Dit maakt raamfolie de eenvoudigste manier om je ramen aan te passen naar je wensen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.